Merparten av tiden, det beror på att VPN-användare som kollar på Dreamfilms.se på en Smart TV inte vet vilka faktorer påverkar online hastighet de kommer att få när du använder en VPNS. Det, och de kanske inte är medvetna om att vissa VPN-servrar kan skilja sig från andra. En server kan till exempel erbjuda stöd för P2P-trafik, medan en annan kan blockera den

Dessutom är detta kan vara ett problem som du kommer att stöta på om du använder en bra VPN-tjänst som har ett mycket stort nätverk av servrar (över 50-100). I så fall är det mycket lätt att känna sig vilse, och inte vet vilken server du ska använda för att få den bästa upplevelsen. Och det är inte som du kan bara prova varje server i taget, kör online hastighetstest igen och igen-det skulle bara ta alldeles för lång tid.

Den bästa VPN-tjänsten 2022 – Fullständig lista – VPNS.se

Vanligtvis har du en mycket enklare tid att hitta den bästa VPN-servern plats för dig om du bara har en lista över 10-20 servrar att gå igenom.
Vad du bör tänka på om du vill välja den bästa VPN-serverns plats

Här är ett par frågor du bör ställa dig själv innan du beslutar om en VPN-server är det idealiska valet eller inte:
Hur mycket sekretess vill du ha?

En VPN kommer normalt att erbjuda dig mer än tillräckligt med sekretess så länge den använder stark kryptering och VPN-protokoll. Men om du vill gå den extra milen bör du bara ansluta till en server som är konfigurerad för att använda tillförlitliga, säkra protokoll (som OpenVPN, IKEv2/IPSec eller SoftEther). En server som bara stöder PPTP eller L2TP/IPSec är inte som sekretessorienterad.