Slutligen, ja, det finns ännu mer allvarliga faror som EMP-attackerna, Kärnkraftsattackerna, och åh min Gud, även ett asteroidfall är ganska möjligt. Det finns så många hot mot våra liv, och medan vissa av dem orsakas av människor är de andra helt naturliga. Den förstnämnda kan förutsägas åtminstone på något sätt, men den senare är i i de flesta fall kommer plötsligt och oväntat och därför ska du köpa prepper butik på internet.

Vår värld har förändrats helt sedan atombomben uppfanns. Å ena sidan fick vi världsfred, men å andra sidan — ständigt hot hänger framför alla länder. Om ett kärnvapenkrig börjar, kommer vi alla att förstöra varandra, det kommer att påverka alla hörn av jorden.

Albert Einstein sa också att pinnar och stenar skulle användas under andra världskriget. vet du varför? Eftersom kärnbomberna som sannolikt kommer att användas under tredje världskriget kan förstöra hela vårt samhälle. Det skulle finnas en annan helt tom värld, som kommer att börja sin utveckling från början. Vi kommer att gå tillbaka till stenåldern och förlora all vår teknik, komfort och erfarenhet.

Därför måste vår bräckliga världsfred vara mycket skyddad och orörd. Vi skulle förlora allt på ett ögonblick, och detta får inte tillåtas.